Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Yasmina is 20. Ze studeert nog en is bijna klaar met haar HBO opleiding. Ze loopt nu stage op een drukke afdeling in een groot bedrijf en weet zich daar, door haar enthousiasme, leergierigheid en vriendelijkheid uitstekend te handhaven. Daarnaast heeft ze al enkele jaren een bijbaan. Familie is belangrijk voor Yasmina en vriendinnen spelen eveneens een grote rol in haar leven. Ze zijn haar referentiekader, haar vertrouwenspersonen en degenen met wie ze veel onderneemt. Samen alles bespreken, samen shoppen, samen naar de film , samen sporten, samen een hapje eten, bij elkaar op bezoek gaan. Ze praten over alles - over hun religie, hun cultuur, hun familie. over Nederland en over Marokko. over jongens, toekomstplannen, carrière. over leuke en minder leuke dingen.
 
Ze wil later graag trouwen en moeder worden, al heeft ze daar niet erg veel haast mee. Eerst wil ze haar studie afronden en een tijdje werken. Ze praat graag e veel met haar vriendinnen over jongens en trouwen, maar in de praktijk doet ze daar nu nog niet veel mee. Wel weet ze zeker dat ze na haar huwelijk wil blijven werken. Ze wil veel doen met haar opleiding, haar talenten, haar leven. Verantwoordelijkheidsgevoel heeft ze al van jongs af aan. Haar reputatie is belangrijk voor haar. Daardoor denkt ze goed na voordat ze een beslissing neemt. Dit zie je zeker ook terug in haar koopgedrag.
 
Een mooi, trendy, vrouwelijk en goedverzorgd uiterlijk is belangrijk voor Yasmina. Ze volgt de trends op de voet, maar zal ze nooit klakkeloos overnemen. Ze onderzoekt ze, maakt er keuzes uit en past die aan haar eigen persoonlijkheid. Ze is een individu, ze blijft altijd zichzelf. Omdat ze weloverwogen beslissingen neemt zal ze vaker kiezen voor kwaliteit. Ze weet wat er in haar kast hangt, en zal altijd iets aanschaffen wat in haar garderobe past. Ze kiest voor goede huidverzorging en subtiele make-up. Haar lange haren verzorgt ze goed, ook al zijn ze niet altijd zichtbaar als ze naar buiten gaat. Ze zorgt ervoor dat alle aspecten van haar uiterlijk op elkaar zijn afgestemd. Ze is nooit uitdagend of ordinair, maar altijd beschaafd, up-to-date, vrouwelijk en representatief.
 
Yasmina is een moderne, zelfbewuste, zelfverzekerde, vrouwelijke en intelligente vrouw die volop in het leven staat en steeds weer haar eigen keuzes maakt. Ze is een vrouw die zich in meerdere culturen thuis voelt maar daarbij altijd zichzelf blijft. Ze is een vrouw die zich aan veel situaties kan aanpassen maar daarbij nooit zichzelf uit het oog verliest. Eigenlijk is Yasmina gewoonweg een fantastische leuke vrouw!
© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden