Log in op onze client-area.


 

 Wachtwoord vergeten?
Wij houden u graag op de hoogte over ontwikkelingen van Urban Connect.

Door onze contacten met de Marokkaanse gemeenschap en samenwerking met Motivaction helpen wij opdrachtgevers, waar nodig, inzicht te verwerven in de belevingswereld van deze specifieke doelgroep. Urban Connect en Motivaction combineren de kennis van het land, de taal, de cultuur, de religie en de onderzoekservaring waardoor wij maatwerk, objectiviteit en precisiewerk kunnen garanderen.
 
Urban Connect richt zich op de Marokkaanse doelgroep. De Marokkaanse doelgroep heeft een specifieke beleving ten aanzien van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen. Dit maakt onderzoek binnen deze doelgroep noodzakelijk. Om deze doelgroep doeltreffend te kunnen benaderen is kwalitatief en kwantitatief onderzoek op sociaal-economisch en cultureel gebied essentieel. U kunt hierbij denken aan onderzoek naar werkgelegenheid, onderwijs, huisvesting, veiligheid, dienstverlening en consumentenzaken.

Motivaction is een ambitieus fullservice onderzoeksbureau met 120 medewerkers. Motivaction is een zelfstandig, onafhankelijk bedrijf en loopt voor op het gebied van innovatieve onderzoeksmethoden en technologische ontwikkelingen. Hoogwaardige technologie maakt het mogelijk om onderzoeken op maat uit te voeren en de resultaten ervan makkelijk toegankelijk te maken.

Motivaction is actief lid van de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). De MOA heeft als doel de kwaliteit van markt- en beleidsonderzoek - zowel nationaal als internationaal - te bevorderen, te ontwikkelen en te stimuleren.Deze associatie van marktonderzoekbureau's stelt gedragsregels op die ervoor zorgen dat oneigenlijk gebruik van persoonsgegevens wordt tegengegaan

De samenwerking met het onderzoeksbureau Motivaction garandeert dat de onderzoeken volgens de nieuwste wetenschappelijk inzichten worden uitgevoerd. Als uitgever van een aantal succesvolle Marokkaanse internetportals, waaronder Marokko.nl -de grootste Marokkaanse internet community van Nederland en Vlaams BelgiŽ, weet Urban Connect het overgrote deel van de Marokkanen in Nederland en BelgiŽ te bereiken.


© 2009-2010 URBAN CONNECT BV
Alle rechten voorbehouden